Stay tuned 🙂

Články, novinky a můj bláznivý Instagram feed.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 2 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Příspěvky z blogu

Jaký byl maturitní ples v Plzni?

 V roce 2018 mě oslovila budoucí maturantka Štěpánka z Hotelové školy v Plzni, abych jim dělal moderátora a DJe na maturitním plese. Také chtěla, abych celý večer hrál místo kapely, na kterou už zkrátka třídě nezbyly peníze. Takže jsem si řekl, jak sobě, tak Štěpánce, že není žádný problém, že vše společně zvládneme a bude to paráda. Třída se trochu bála, jestli hosté budou tancovat pouze na dje, když jsou na plesech zvyklí na kapelu?

číst více
Jak se říká #6 s Davidem Dvořákem

Jak se říká #6 s Davidem Dvořákem

Naším hostem je vášnivý zahrádkář, bývalý šachista, hrobník, ale hlavně MMA zápasník, 15 muší váhy nejprestižnější organizace na světě UFC David THE UNDERTAKER Dvořák. Jak dlouho trvá vykopat hrob? Koho má z UFC zápasníků nejraději? Jak vypadá jeho trénink? XFN a dluhy? Ale hlavně příběh o tom, jak se kluk z vesnice dostal do UFC…

číst více
Moje technické vybavení

Moje technické vybavení

Tady na webu pořád dokola píšu, že se odlišuji kvalitou práce. Jasně, tím se může ohánět každý, říkáte si. Ale co to znamená v praxi? Mrkněte se na reference. A pak je tu ještě něco… Moderátor a DJ musí mít profesionální techniku a ne šidítka na plašení krtků. To je prostě základ. Co používám já?

číst více
Jak jsem se dostal k moderování MMA

Jak jsem se dostal k moderování MMA

Bojové sporty MMA nebo thaibox vnímám a žiji jimi posledních 5 let. Trochu jsem znal box, ale nijak detailně, pouze pár jmen z filmů jako Ali nebo Mike Tyson. Takže jsem byl – dá se říct – bojovými sporty nepolíbený. Říkal jsem si: „Nebudu se koukat na dvě vymlácený lopaty, jak si rozbíjej držku, nebo na dva trouby, co si chtějí dát do huby.“ Násilí jsem nikdy nevyhledával a přišlo mi to jako sport pro agresivní, hloupý lidi. Každopádně přišel jeden frajer z Irska asi víte o kom je řeč a trefil na bradu i mě stejně jako Alda v tituláku :).

číst více

Rychlý kontakt

Napište mi na pavel.janovsky@icloud.com, pošlete vzkaz nebo zavolejte na 775 623 261. Těším se.

Souhlas se zpracováním osobních údajů